Hoe goed is een idee voor een hybride auto?

De hybride auto’s bevatten een aantal innovatieve en relatief goedkope technologieën, die zijn ontworpen om het brandstofrendement te verbeteren en de uitstoot van giftige stoffen en andere verontreinigende stoffen te verminderen. De rijtechnieken zijn ontworpen om de veilige, comfortabele en plezierige rijervaring te verbeteren.

Hybride auto’s beschikken over een combinatie van krachtbronnen, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van een combinatie van elektrische en verbrandings- of alternatieve brandstoffen. Zij hebben noch het negatieve, noch het positieve van beide. In plaats van regio’s van vervoer (d.w.z. snelweg versus auto), delen zij vaak een gemeenschappelijke infrastructuur, met bovengenoemde uitzonderingen.

Zij kunnen vaak worden bereisd door middel van elektrische treinen en/of binnenschepen, terwijl sommige stadsregeringen onlangs de aanleg hebben goedgekeurd van snelle doorgangsroutes door stedelijke gebieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van gespecialiseerde aankomstkassa’s om passagiers van punt A naar punt B te brengen op de lijnen A, B, N en S.________

De grootste kostenpost van een hybride auto

Naast de initiële investering, is de accu, met vervolgkosten voor het vervangen van de accu en/of het aanpassen van de auto aan de nieuwste emissienormen, de aanloopkosten van 48 volt systemen en de kosten van de elektriciteit die nodig is voor deze systemen. Bijvoorbeeld, een OEM 48 volt systeem kost $2000,00 plus installatiekosten van tussen de $600,00 en $800,00 met de toevoeging van een speciale hulpbron en een regelapparaat dat nodig is voor een goede werking.

 

Accu toyota yaris hybrid

 

48 V / 60 V-systemen worden aangesloten in een reeks apparaten die omvormers worden genoemd. Een omvormer bestaat uit een sinusgolf en een blokgolf (bestaande uit 12 spanningswaarden gelijkstroom). nodig om de elektrische stroom te leveren voor deze 48 volt.ver 15 volt bijna altijd gebruikt in een 48 volt systeem. Een typische omvormer zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit een ampèretransporteur en een PepsiCo dynamo van 330 ampère. Accu toyota yaris hybrid

Controleren of uw auto voldoet aan zelfs de strengste 48 V / 60 V eisen is eenvoudig met de juiste omvormer en de juiste kabels en zekeringen. Geen enkele auto accu installatie wordt gecompliceerd door een omvormer. Nogmaals, voor de installatie van dit type mag een goede handleiding niet ontbreken. Het type kabel dat u gebruikt zal afhangen van uw auto en het brandpunt van waar u de accu wilt gebruiken. In principe zijn de kabels die u wilt gebruiken PVC (orilsine touw of spons) voor 16-18V/60 V en polypropyleen voor alle andere 48 V systemen (geen polyethyleen).

Verschillende Verenigingen van Fabrikanten

Bijna alle fabrikanten van elektrische 48 V / 60 V accessoires zijn verbonden met dit (of een gelijkaardig) type elektrische systemen voor EV’s. Een paar om naar uit te kijken zijn:

Een echt inheemse 48 V/60 V-automobilist zal de voordelen van beide soorten systemen genieten.

Per technologievereniging valt een andere groep fabrikanten van 48 V/60 V-systemen op: Solar Dynamics, Inc. oorspronkelijk bekend om zijn “zonne-luchtgeleiders”, concentreert zich nu voornamelijk op transport. Dus als u binnen een redelijke tijd een aanzienlijke afstand gaat afleggen, zorg er dan voor dat de fabrikant ook de juiste 48 V/60 V-systemen maakt.

48 V / 60 V Stroomvoorziening – Uitrusting

Probeer niet te vertrouwen op uw voertuig (of circuits) als je woont in deurb niet1988. Feit van het leven, elektrische voertuigen worden nu aangeboden die niet alleen afhankelijk zijn van de 48 V / 60 V’s, maar ook 4-6 KW zonnepanelen voor ‘off-site’ hernieuwbare energie-elektrische monoxide (R) generatorenRemote brandstofcel service, start uw auto binnen 30 minuten (R) van uw huis, zonder de noodzaak om de tank te vullen of te betalen voor brandstof.

Dit type kan werken in combinatie met een ‘motorfietsdeel’ in geval van een gasmotor.- Waterfietsen en gasfietsen

Met de juiste bio-brandstof automotive vulling aan huis geleverd, is deze technologie een vluchtige broiler van omgevingen.

– Op zonne-energie aangedreven, alternatief aangedreven taxi’s en autopendeldiensten

Na inspectie van deze 48 V/60 V’s en ze vergeleken te hebben met Big Rig Truck’s ligt het voor de hand: dump de truck en begin een hybride truck. Maar…

Ook al is de Honda Civic GX een slimme auto met veel pluspunten, hij heeft een lange leercurve. Automakers leren steeds sneller de kunst van het balanceren tussen ‘consumentengemak en technische degelijkheid’. We zouden allemaal blij moeten zijn met dit nieuws.

Dus, hoe goed is het idee?